Ny kursustype: Spil-til-festlig-fællessang. Første kurser er 15/10 (Struer), 7/11 (Kbh.), 9/1-16 (Haderslev) og 23/1-16 (Kbh.)

Nye kurser i 2015-16: Samarbejde med ArtLab
I Sønderborg og Roskilde bliver der kurser for musikere der skal undervise i folkeskolen. Det bliver sammen med Ken Dolva,  Else Marie Okkels og Jacob Høgsbro. Læs mere her http://issuu.com/artlab-dmf/docs/dmf-musikskolekurser_01-14

Det spiller fik en 2. plads!

Så blev det afgjort. Det spiller fik en 2. plads i slutløbet om undervisningsmiddelprisen 2015. Den var oppe imod meget flotte materialer i biologi og samfundsfag – stort tillykke vinderen og den anden 2. plads.

Nyt kursus i 2015

Til august er der kursus i Skive. Det er Skive musikskole der står for kurset og det foregår 12. august 2014 fra kl 9-16 og evt. torsdag d. 13. august kl 9-12.

Det spiller nomineret til undervisningsmiddelprisen 2015

I efteråret blev ´Det spiller – www.rytmisksammenspil.dk med hele klasser´ indstillet til undervisningsmiddelprisen 2015. Nu er den så kommet med i slutløbet som en af de tre nominerede – 3. marts i Bella Centret bliver vinderen afsløret. Kom og hep eller buh kl 11 ved Spot-on-scenen. Der bliver håndtryk med Antorini, præmier m.m. Efter den lange vej fra idé til færdig bog med hjemmeside er det sgu meget fedt at den er kommet med i slutløbet. Tak til alle der har bidraget til bogen – idéer, tanker, kritik etc.

Det spiller II udkommer november 2015

Denne gang med Eurytmics, Laura Branigan, Mary Mary, Simply Red og Christine Milton, flere nye redskaber til at arbejde med musikken samt videoer med koreografi, percussion m.m.

 

Det spiller II – nye arrangementer m.m.

Lørdag d. 17. januar kl. 10-13 afprøver jeg arrangementer af til Det spiller II. De er testet på forskellige klasser – nu er det tid til at afprøve dem med musiklærere og studerende og få lidt feedback. Mail på kontakt@stefan-nielsen.dk hvis du vil spille, synge…. og danse lidt med.

 

Nyt kursus – Toftlund 2016

7.- 8. januar 2016 er der kurser i www.rytmisksammenspil.dk (2 moduler) og lærerband-på-nul-komma-fem (1 modul) i Toftlund, Sønderjylland.

 

De fem musikdage i Rødding er flyttet til Bjerringbro

26. juli – 1. august kører Røddingtoget igen… denne gang til Bjerringbro, Nørgaards højskole. En uge i musikkens tegn med masser af sammenspil.

 

Ny kursusrække

11., 18. og 25. marts (alle dage kl. 19-22) er der kurser i rytmisksammenspil.dk for studerende på læreruddannelsen Metropol, Frederiksberg arrangeret af musikforeningen FredsJam.

 

Nyt kursus S.O.S.

22. april kl.9-15 er der kursus I Kbh. for musik/korlærere, pædagoger, studerende m.fl. Kurset er lidt anderledes end Det spiller-kurserne, men meget af metodedelen og indstuderingsprincipperne er de samme. Det hedder S.O.S. – sang og stavspil og kommer til at dreje sig om at lære en række sange hvortil der hurtigt kan sættes enkle akustiske spillestemmer – xylofoner, klokkespil, percussion og enkel flerstemmighed. Mere info følger…

 

Det spiller på bogmessen

Fredag 7. november kl. 17 bliver Det spiller – rytmisksammenspil.dk præsenteret på Dansk Sangs stand C2-56. Kom se, hør – og få mulighed for at synge og spille med, samt stille spørgsmål til forfatteren.